Vrienden van Abrona Benschop - Benschop

In het Groene Hart van Nederland tussen de gemeente Lopik, Oudewater en Montfoort ligt het dorpje Benschop.  Abrona heeft twee prachtige boerderijen gelegen aan Benedeneind Noordzijde in 2004 overgenomen van de familie de Haan en de Vos. Op de beide locaties Boerderij de Haan en de Vos wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking

In de boerderij en de bijgebouwen zijn prachtige appartementen gemaakt. De cliënten werken overdags in het groen, verzorgen de dieren, doen creatieve activiteiten of licht industrieel werk. De groengroep werkt mee in het groenpark in Montfoort. Ook de buren doen nooit vergeefs een beroep op de cliënten en kunnen regelmatig op een paar extra handen rekenen.

MásMik

In 2014 is Abrona Benschop een samenwerking aangegaan met MásMik. Deze sociaal ondernemer is een absolute meerwaarde. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen MásMik ondersteunen waar mogelijk en ervaring opdoen binnen een echt bedrijf.
MásMik biedt diverse vergadermogelijkheden. Meer informatie en prijzen vindt u op de website www.masmikbijdehaan.nl

Word Vriend van Abrona Benschop en zorg voor nog meer leefplezier in deze bijzondere woon- en werkplek.

Met jouw hulp plaatsen wij speeltoestellen, zorgen voor leuke uitjes, een groencursus en zorgen wij ervoor dat de bus kan blijven rijden om de bewoners meer te laten zien van Nederland dan alleen Benschop!

Word Vriend! Terug naar locaties

Recente wensen