Wensen van cliënten

Er zijn geen resultaten gevonden voor deze selectie.
100%
gedoneerd: € 3.000 • doel: € 3.000

Zomerfeest Valkenier

Wat hebben de bewoners van de Valkenier zin in een feestje! Twee jaar lang was dit door de corona beperkende maatregelen niet mogelijk.
Niets is fijner dan elkaar te kunnen ontmoeten en samen met familie en vrienden feest te kunnen vieren.
Daarom organiseert de Valkenier op 23 september een zomerfeest. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar lieve Vrienden die een steentje bij willen dragen.

100%
gedoneerd: € 47.500 • doel: € 47.500

Meer bewegen dankzij het Fietslabyrint

Een fietslabyrint biedt naast beweging ook een fietsbeleving voor mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen. Wil je door Utrecht fietsen? Stap maar op de fiets? liever door de straten van Milaan fietsen? Geen probleem! Met de knoppen links en rechts biedt de fiets ook nog de mogelijkheid om bepaalde bezienswaardigheden te bezichtigen onderweg. Zo wordt bewegen steeds leuker!

100%
gedoneerd: € 6000 • doel: € 6000

Snoezelkar voor de Valkenier

Voor de cliënten van de Valkenier ( woningen en activiteitencentrum) zou een mobiele snoezelkar ideaal zijn. De snoezelkar zit vol met materialen die bijdragen aan de zintuigelijke activering. Het is een aanvulling op het activiteitenaanbod op de Valkenier.

0%
gedoneerd: € 0 • doel: € 1000

Dieren op bezoek

De bewoners van Orionplein zijn dol op dieren. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan op de woning. Daarom willen we de dieren naar Orionplein halen. Het zou zo fijn zijn als we 1 x per maand de bewoners kunnen trakteren op een bezoekje van een paar honden, katten en konijnen.

100%
gedoneerd: € 3500 • doel: € 3500

Relax stoel Uranushof

Een relax stoel is een extra comfortabele stoel waar clienten tot rust kunnen komen. Deze stoel heeft ook een sta-op functie om gemakkelijk op te staan. Zeker voor bewoners die wat moeilijker ter been zijn komt dat goed van pas.