NUDOEN! wenst een multifunctionele ruimte.

gedoneerd: € 15000 | doel: € 15000 Doneer nu

Sinds 2015 is NUDOEN actief bij de BOERINN in Kamerik. De BOERINN is een locatie met een groot aanbod op het gebied van Poldersporten, feestjes vieren, bedrijfsuitjes en vergaderen. Het is een groot terrein met veel groen en dieren. Een prachtige locatie voor de cliënten van NUDOEN om hier te werken.
NUDOEN helpt mee met het onderhoud aan het terrein en het groen. Ook wordt de BOERINN gebruikt als uitvalsbasis naar andere locaties in Woerden voor groenwerkzaamheden.

Een eigen ruimte was helaas niet aanwezig. Even een plek om tot jezelf te komen, pauze te houden maar ook bij slecht weer je gereedschap onderhouden of een andere klus.
Samen met de BOERINN heeft NUDOEN een plan gemaakt om een schuur te verbouwen tot multifunctionele ruimte. De BOERINN zorgt voor de aanpassing van de buitenkant.

NUDOEN zoekt Vrienden die het mogelijk maken om de binnenkant op te knappen. Het aanbrengen van water en electra,schilderwerk etc. De cliënten willen zoveel mogelijk zelf gaan klussen.
Hoe kun je ons helpen?
* Bedrijven die op zoek zijn naar een maatschappelijk verantwoorde teamdag zijn van harte welkom.
* Doneer! Jouw steentje draagt bij aan een fantastische werkplek.
* Bouwmaterialen over? Neem contact met ons op, mogelijk kunnen wij dit goed gebruiken!

Recente wensen

Houtwerkplaats Robberse Eiland Loosdrecht

De houtwerkplaats van Robberse Eiland is nu een schuur met wat gereedschap. Dat kan anders! Begeleiders van Robberse eiland... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 14000
0%

Belevenis-tafel voor Mooi… van Abrona

Voor cliënten die zo afhankelijk zijn van anderen is de belevenistafel een uitkomst. Het vergroot de eigen regie en... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 8000
0%

Oud ijzer wordt nieuwe fiets

Begeleiders(tevens oud ijzer handelaren), Peter Goes en Joop Langerak: “Na duizenden kilo’s oud ijzer te hebben verzameld en ingeleverd... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%
Bekijk alle wensen