NUDOEN! wenst een multifunctionele ruimte.

gedoneerd: € 15000 | doel: € 15000 Doneer nu

Sinds 2015 is NUDOEN actief bij de BOERINN in Kamerik. De BOERINN is een locatie met een groot aanbod op het gebied van Poldersporten, feestjes vieren, bedrijfsuitjes en vergaderen. Het is een groot terrein met veel groen en dieren. Een prachtige locatie voor de cliënten van NUDOEN om hier te werken.
NUDOEN helpt mee met het onderhoud aan het terrein en het groen. Ook wordt de BOERINN gebruikt als uitvalsbasis naar andere locaties in Woerden voor groenwerkzaamheden.

Een eigen ruimte was helaas niet aanwezig. Even een plek om tot jezelf te komen, pauze te houden maar ook bij slecht weer je gereedschap onderhouden of een andere klus.
Samen met de BOERINN heeft NUDOEN een plan gemaakt om een schuur te verbouwen tot multifunctionele ruimte. De BOERINN zorgt voor de aanpassing van de buitenkant.

NUDOEN zoekt Vrienden die het mogelijk maken om de binnenkant op te knappen. Het aanbrengen van water en electra,schilderwerk etc. De cliënten willen zoveel mogelijk zelf gaan klussen.
Hoe kun je ons helpen?
* Bedrijven die op zoek zijn naar een maatschappelijk verantwoorde teamdag zijn van harte welkom.
* Doneer! Jouw steentje draagt bij aan een fantastische werkplek.
* Bouwmaterialen over? Neem contact met ons op, mogelijk kunnen wij dit goed gebruiken!

Recente wensen

Samen kerst vieren bij Abrona

Op eerste kerstdag kwamen meer dan 100 mensen bij elkaar om kerst te vieren. Stichting Franklin heeft samen met... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%

Motomed Reiger

Ook in woonvoorziening De Reiger in Maarssenbroek staat bewegen hoog in het vaandel. Samen met de cliënten is er... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 4000
0%

Zo graag op de fiets!

De bewoners van Edelhertlaan in Driebergen hebben onlangs een proefritje gemaakt op een duofiets in de wijk Sterrenberg. Sindsdien... Lees verder
gedoneerd: € 7300 | doel: € 7300
100%
Bekijk alle wensen