Adopteer een kamer bij Hotel Abrona!

gedoneerd: € 10000 | doel: € 60000 Doneer nu

Hotel Oudewater is bijzonder in meerdere opzichten. Het is het eerste hotel restaurant in Nederland dat gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking.
In 1999 is het drie sterren hotel geopend door Youp van het Hek. Het hotel biedt de mogelijkheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om een vak te leren, in het restaurant of hotel om zo meer kansen te krijgen om door te kunnen stromen naar een betaalde baan.

Het historisch pand moet gerestaureerd worden en ook de binnenkant heeft een opfrisbeurt nodig om beter in te kunnen spelen op de vraag van de gasten. Zonder gasten hebben de cliënten geen zinvolle dagbesteding, daarom kiest Abrona er voor om dit hotel wel voor te laten bestaan zodat cliënten een plek midden in de samenleving hebben.

De verbouwing van het pand neemt Abrona voor zijn rekening maar voor de inrichting van de kamers zijn wij op zoek naar Vrienden die het hotel een warm hart toe dragen.
In totaal hebben we 12 kamers die opnieuw ingericht moeten worden om weer in te kunnen spelen op de vraag van onze gasten. Voor 5.000 euro adopteer je een kamer. De kamer krijgt dan de naam van de sponsor inclusief een weekend arrangement.

Recente wensen

Houtwerkplaats Robberse Eiland Loosdrecht

De houtwerkplaats van Robberse Eiland is nu een schuur met wat gereedschap. Dat kan anders! Begeleiders van Robberse eiland... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 14000
0%

Belevenis-tafel voor Mooi… van Abrona

Voor cliënten die zo afhankelijk zijn van anderen is de belevenistafel een uitkomst. Het vergroot de eigen regie en... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 8000
0%

Oud ijzer wordt nieuwe fiets

Begeleiders(tevens oud ijzer handelaren), Peter Goes en Joop Langerak: “Na duizenden kilo’s oud ijzer te hebben verzameld en ingeleverd... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%
Bekijk alle wensen