Bed-fiets t.b.v. corona revalidatie

gedoneerd: € 3.000 | doel: € 11.500 Doneer nu

De afdeling fysiotherapie is het afgelopen jaar geconfronteerd met meer cliënten die door een bepaalde reden bedlegerig/inactief geworden zijn. Dit gaat dan om cliënten die door Covid, quarantaine bedlegerig zijn geworden. Maar ook cliënten die ernstig ziek zijn of door onverklaarbare redenen erg veel op bed liggen.

Omdat door bedlegerigheid de spieren snel in kracht afnemen, is beweging voor de clienten erg belangrijk. Eén van de mogelijkheden om de fysieke conditie op peil te brengen of houden is een bed-fiets. Deze fiets heeft een motortje, zodat ook mensen met heel weinig spierkracht kunnen bewegen. Een half uurtje fietsen kan al een wereld van verschil maken voor het herstelproces.
De fysiotherapeuten kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de bed-fiets. Op dit moment is de bed fiets niet vanuit de zorggelden te financieren door andere investeringen. Daarbij heeft corona voor urgentie gezorgd om op kort termijn een bedfiets aan te schaffen.

Recente wensen

Tractor voor de Bossewaard

Na jaren van trouwe dienst heeft de huidige tractor van de Bossewaard het begeven. Dat zorgt voor een behoorlijke... Lees verder
gedoneerd: € 250 | doel: € 25000
1%

Ontmoetingstuin in Kockengen

De bewoners van woonvoorziening Kockengen aan de Waterlelie hebben een prachtig plan bedacht. Van de groenstrook naast de locatie... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%

Ontmoetingstuin Kockengen

De Waterlelie is een fijne plek om te wonen, een thuis waar je jezelf mag zijn, kunt groeien en... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 10.000
0%
Bekijk alle wensen