Groen & Gastvrijheid in Zeist

gedoneerd: € 20000 | doel: € 31850 Doneer nu

Zeist heeft een bijzonder lunchcafe aan de Montaubanstraat. Een enthousiast club mensen met een verstandelijke beperking zorgt ervoor dat u een heerlijke lunch krijgt gepresenteerd. Ook kunt u hier terecht voor handgemaakte, originele producten.Misschien kent u het onder de naam Kunst, Lunch & Cadeau.
Medio mei kunt u terecht Bij Johannes! De nieuw naam voor een vernieuwd concept.De locatie krijgt een totale make-over waarbij het lunchcafe wordt samengevoegd met de winkel. Ook kunt vanaf mei een kijkje nemen in het atelier bijzondere producten worden gemaakt.

Direct achter het lunchcafe ligt een heerlijke binnentuin. Het is nu een groot knollenveld waar eigenlijk niet veel mee gedaan wordt. De clienten dromen van een eetbare tuin waar ze leren hoe je planten,fruit en bloemen kunt kweken. En wat is er nou niet leuker om van je eigen tomaten soep te koken en te serveren aan de gasten van het lunchcafe?
Abrona heeft een hoge ambitie om clienten een volwaardige plek te kunnen geven in de samenleving. De horeca en ateliers zijn goede voorbeelden van plekken waar mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar kunnen ontmoeten en waar de clienten hun talenten kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving met hulp van profesionele begeleiders.

Om deze droom te realiseren kunnen we wel wat hulp gebruiken! De lions uit Zeist hebben al geholpen met de tijdelijke verhuizing naar de slotlaan. Ook organiseren zij het GOLF City Event in Zeist waarbij de opbrengst naar de tuin gaat.
Helpt u ook een handje mee? Elke bijdrage is van harte welkom!

Recente wensen

Houtwerkplaats Robberse Eiland Loosdrecht

De houtwerkplaats van Robberse Eiland is nu een schuur met wat gereedschap. Dat kan anders! Begeleiders van Robberse eiland... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 14000
0%

Belevenis-tafel voor Mooi… van Abrona

Voor cliënten die zo afhankelijk zijn van anderen is de belevenistafel een uitkomst. Het vergroot de eigen regie en... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 8000
0%

Oud ijzer wordt nieuwe fiets

Begeleiders(tevens oud ijzer handelaren), Peter Goes en Joop Langerak: “Na duizenden kilo’s oud ijzer te hebben verzameld en ingeleverd... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%
Bekijk alle wensen