Houtwerkplaats Robberse Eiland Loosdrecht

gedoneerd: € 0 | doel: € 14000 Doneer nu

De houtwerkplaats van Robberse Eiland is nu een schuur met wat gereedschap. Dat kan anders! Begeleiders van Robberse eiland doen er alles aan om de cliënten een zinvolle dagbesteding te bieden met mogelijkheden om je te ontwikkelen. Naast het onderhoud op het terrein en de groenwerkzaamheden voor natuurmonumenten op de legakkers van de Loosdrechtse Plassen is het belangrijk dat er ook variatie is waaruit de cliënten kunnen kiezen.
In de winter is het rustig doordat de groenwerkzaamheden op een laag pitje staan. Het is fijn als er dan ook andere klussen te doen zijn.
Er is een groep cliënten die naast de afwisseling van activiteiten ook wat wil leren. Hiervoor is het plan bedacht van de houtwerkplaats.
wat wil men bereiken:
– Een veilige werkomgeving
– Professioneel gereedschap, apparatuur en materialen.
– Aanleren van vaardigheden op het gebied van houtbewerking om de kans om door te stromen naar regulier werk te vergroten.
– Verkopen van mooie houten producten en op die manier ook meer in verbinding te staan met de buitenwereld.
– Cliënten kunnen trots zijn op zichzelf doordat men nieuwe vaardigheden hebben geleerd en dat klanten blij zijn met hun producten.

helpt u mee door een bijdrage over te maken voor de inrichting van de werkplaats?

Recente wensen

Kiremko hoofdsponsor Abrona tijdens de Social Run

Team Abrona (cliënten en medewerkers) doet dit jaar voor de eerste keer mee aan de social run van 20... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%

Houtwerkplaats Robberse Eiland Loosdrecht

De houtwerkplaats van Robberse Eiland is nu een schuur met wat gereedschap. Dat kan anders! Begeleiders van Robberse eiland... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 14000
0%

Belevenis-tafel voor Mooi… van Abrona

Voor cliënten die zo afhankelijk zijn van anderen is de belevenistafel een uitkomst. Het vergroot de eigen regie en... Lees verder
gedoneerd: € 0 | doel: € 8000
0%
Bekijk alle wensen