Kiremko hoofdsponsor Abrona tijdens de Social Run

Team Abrona (cliënten en medewerkers) doet dit jaar voor de eerste keer mee aan de social run van 20 tot 22 september. Een hele prestatie want de tocht is maar liefst 555 kilometer lang. In een estafetteloop wisselen de lopers en de fietsers elkaar af. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die de sociale inclusief & openheid stimuleren.
Onze goede Vrienden van Kiremko (betrokken bij diverse Abrona projecten) hebben opnieuw hun betrokkenheid getoond en hebben de social run financieel mogelijk gemaakt voor Abrona.
Kiremko is een technisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van de meest efficiënte voedselverwerkingslijnen op het gebied van aardappelproducten. Al jaren zijn de medewerkers van Kiremko een graag geziene gast bij Hotel Restaurant Abrona in Oudewater, hun internationale gasten overnachten regelmatig in het hotel. veel gasten komen uit landen waar sociale inclusie helemaal (nog) niet aan de orde is en daarom nodigt Kiremko hen bij Abrona uit.

Op 22 september komt de socialrun door Montfoort en lopen de deelnemers langs Kiremko. Op het bedrijfsterrein worden een aantal verrassingen georganiseerd. Kom je ook de deelnemers aanmoedigen? Binnenkort meer informatie over de tijden en activiteiten.

Ook u kunt de deelnemers steunen door een bijdrage over te maken! Samen maken we het mogelijk!
Volg ons ook op instagram: Vrienden van Abrona

Recente verhalen

Top prestatie voor Sanne!

Dreigend onweer en kans op zware buien! Geen prettig vooruitzicht om een marathon te moeten gaan lopen. Sanne heeft... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%

Een ‘dank-je-wel’ uit Kockengen

Namens onze bewoners van Ons Huis, heel erg bedankt voor jullie geschenk aan onze groep! Hoe fijn om in... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%

Lavinia Meijer betovert Abrona met Harpmuziek

Lavinia Meijer treed regelmatig op in Europa, Azië en Amerika. Ze trad op tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam en... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%
Bekijk alle verhalen