Kiremko hoofdsponsor Abrona tijdens de Social Run

Team Abrona (cliënten en medewerkers) doet dit jaar voor de eerste keer mee aan de social run van 20 tot 22 september. Een hele prestatie want de tocht is maar liefst 555 kilometer lang. In een estafetteloop wisselen de lopers en de fietsers elkaar af. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die de sociale inclusief & openheid stimuleren.
Onze goede Vrienden van Kiremko (betrokken bij diverse Abrona projecten) hebben opnieuw hun betrokkenheid getoond en hebben de social run financieel mogelijk gemaakt voor Abrona.
Kiremko is een technisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van de meest efficiënte voedselverwerkingslijnen op het gebied van aardappelproducten. Al jaren zijn de medewerkers van Kiremko een graag geziene gast bij Hotel Restaurant Abrona in Oudewater, hun internationale gasten overnachten regelmatig in het hotel. veel gasten komen uit landen waar sociale inclusie helemaal (nog) niet aan de orde is en daarom nodigt Kiremko hen bij Abrona uit.

Op 22 september komt de socialrun door Montfoort en lopen de deelnemers langs Kiremko. Op het bedrijfsterrein worden een aantal verrassingen georganiseerd. Kom je ook de deelnemers aanmoedigen? Binnenkort meer informatie over de tijden en activiteiten.

Ook u kunt de deelnemers steunen door een bijdrage over te maken! Samen maken we het mogelijk!
Volg ons ook op instagram: Vrienden van Abrona

Recente verhalen

Kiremko hoofdsponsor Abrona tijdens de Social Run

Team Abrona (cliënten en medewerkers) doet dit jaar voor de eerste keer mee aan de social run van 20... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%

Oud ijzer wordt nieuwe fiets

Begeleiders(tevens oud ijzer handelaren), Peter Goes en Joop Langerak: “Na duizenden kilo’s oud ijzer te hebben verzameld en ingeleverd... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%

Samen kerst vieren bij Abrona

Op eerste kerstdag kwamen meer dan 100 mensen bij elkaar om kerst te vieren. Stichting Franklin heeft samen met... Lees verder
gedoneerd: € | doel: €
NAN%
Bekijk alle verhalen