Duofiets Zuiderbreedte

“Wat heerlijk dat we nu mooie fietstochten kunnen maken in het Maxima park”

We gebruiken de fiets zoveel mogelijk. Even een gezellig beweegmomentje. Vroeger pakten we de auto om een boodschap te gaan doen. Nu  gaan we er met de fiets op uit.

Dankzij DDM Demontage in De Meern heeft locatie Zuiderbreedte een prachtige duofiets gekregen. Een wens die al heel lang op het verlanglijstje stond.

Samen met medewerkers van DDM is de fiets feestelijk in gebruik genomen. Uiteraard met een heerlijk taartje erbij. De bewoners hebben een mooie Abrona huisjesschaal gegeven die dankbaar in ontvangst werd genomen.

Recente verhalen Bekijk alles

Fietsen door bekende straten en verre oorden

Dankzij het Fietslabyrint wordt bewegen leuker en maken we de mooiste reizen! Dankzij de gulle giften van onze Vrienden konden we aan het begin van het nieuwe jaar maar liefst vijf Fietslabyrinten laten bezorgen op verschillende locaties van Abrona.

Nog meer fietsplezier bij Mooi

Het Fietslabyrint helpt niet alleen om clienten meer te laten bewegen het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe dorpen en steden te ontdekken. Ruben is een paar jaar geleden in New York geweest en fietste nu weer dankzij het Fietslabyrint langs alle bekende plekken.

Hartverwarmende actie van het Servicedesk Team van Abrona

Vandaag werd Wilke Sloesarwij verrast door de medewerkers van het Servicedesk Team van Abrona.
Uit handen van Ronald en Maarten ontving zij een cheque t.w.v. bijna 2.000 euro.
Het team kreeg de spontane ingeving toen men oude apparatuur zoals laptops en mobieltjes ging verkopen. De opbrengst moest een goede bestemming krijgen.
En daar zijn ze bij de Vrienden van Abrona aan het goede adres.