Fietsplezier bij Mooi!

Ook bij Mooi in Vleuterweide staat nu een Fietslabyrint en daar zij ze superblij mee.

De clienten hebben allemaal zo hun eigen reden om te gaan fietsen. Zo wil Carla ‘dunner’ worden en is het voor Mike alsof hij op vakantie is. Al fietsend door Italië kijkt hij in het rond of hij misschien zijn familie tegen komt.  Het is vooral erg leuk om te doen want al fietsend ben je niet alleen aan het bewegen maar leer je ook van de steden waar je doorheen fietst. Het is eigenlijk veel leuker dan gewoon fietsen door al die mooie dingen die je onderweg (op het scherm) tegen komt.

 

Wat zijn we blij met die fiets we zien de hele wereld! Echt heel gaaf, je zit en je bent weg!!

 

 

 

Recente verhalen Bekijk alles

Fietsen door bekende straten en verre oorden

Dankzij het Fietslabyrint wordt bewegen leuker en maken we de mooiste reizen! Dankzij de gulle giften van onze Vrienden konden we aan het begin van het nieuwe jaar maar liefst vijf Fietslabyrinten laten bezorgen op verschillende locaties van Abrona.

Nog meer fietsplezier bij Mooi

Het Fietslabyrint helpt niet alleen om clienten meer te laten bewegen het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe dorpen en steden te ontdekken. Ruben is een paar jaar geleden in New York geweest en fietste nu weer dankzij het Fietslabyrint langs alle bekende plekken.

Hartverwarmende actie van het Servicedesk Team van Abrona

Vandaag werd Wilke Sloesarwij verrast door de medewerkers van het Servicedesk Team van Abrona.
Uit handen van Ronald en Maarten ontving zij een cheque t.w.v. bijna 2.000 euro.
Het team kreeg de spontane ingeving toen men oude apparatuur zoals laptops en mobieltjes ging verkopen. De opbrengst moest een goede bestemming krijgen.
En daar zijn ze bij de Vrienden van Abrona aan het goede adres.