Afgelopen jaar hebben we vijf Fietslabyrinten afgeleverd op verschillende locaties van Abrona. Bij het Binnenbos zijn ze ontzettend blij met de fiets.

Sylvia: “ Sinds de proefopstelling in mei vorig jaar stond deze hoog op het wensenlijstje van ons én bewoners, die extra bewegen op deze manier zoveel leuker vinden en het nu dus veel vaker doen of de mogelijkheid om buiten te fietsen niet meer hebben. Mooi dat mensen een vertrouwde plek kunnen kiezen, waar ze door bekende straten fietsen met als eindbestemming bv. het huis van hun moeder. Of in een andere stad op zoek gaan naar de paleisjes van begeleiders. Of naar verre oorden gaan voor een minivakantie.

 

We gebruiken de kas intensief! In het voorjaar en zomer als orangerie, waar je thee of koffie kan drinken en genieten van de tuin. In het najaar en winterperiode hebben we ons stekmateriaal daar staan, zoals Geranium en zaaigoed afrikanen e.d. Bouwbedrijf Vios is welkom om in het voorjaar langs te komen om te genieten van onze kas en tuin.

Recente verhalen Bekijk alles

Meer ontspanning op de Zonnelaan dankzij de relaxbadkamer

De cliënten genieten echt wanneer ze in bad zitten en komen ook tot rust!

Fietsen door bekende straten en verre oorden

Dankzij het Fietslabyrint wordt bewegen leuker en maken we de mooiste reizen! Dankzij de gulle giften van onze Vrienden konden we aan het begin van het nieuwe jaar maar liefst vijf Fietslabyrinten laten bezorgen op verschillende locaties van Abrona.

Nog meer fietsplezier bij Mooi

Het Fietslabyrint helpt niet alleen om clienten meer te laten bewegen het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe dorpen en steden te ontdekken. Ruben is een paar jaar geleden in New York geweest en fietste nu weer dankzij het Fietslabyrint langs alle bekende plekken.