Hartverwarmende actie van Team Servicedesk Abrona

Een grote verrassing voor Vrienden van Abrona! Vandaag mocht Wilke Sloesarwij een cheque in ontvangst nemen uit handen van het team de Servicedesk.  Ronald en Maarten hebben samen met hun collega’s het initiatief genomen om de opbrengst van oude apparaten zoals laptops en mobieltjes te schenken aan een goed doel.  En laten ze daar bij Vrienden van Abrona nu juist aan het goede adres zijn.  Er zijn diverse opties om het geld aan te besteden. We hebben aan medewerkers van Abrona gevraagd aan welke wens het geld besteed mag worden.

Dit zijn de wensen waarop gestemd kan worden:

De Snoezelruimte van de Kosmos, De Relaxbadkamer van de Zonnelaan en de Reizende Belevenis.

Heb jij een suggestie? Laat het ons weten via vrienden@abrona.nl

 

Ook een leuk idee om een actie te organiseren? Laat het ons weten! Wij denken graag mee.

Recente verhalen Bekijk alles

Meer ontspanning op de Zonnelaan dankzij de relaxbadkamer

De cliënten genieten echt wanneer ze in bad zitten en komen ook tot rust!

Fietsen door bekende straten en verre oorden

Dankzij het Fietslabyrint wordt bewegen leuker en maken we de mooiste reizen! Dankzij de gulle giften van onze Vrienden konden we aan het begin van het nieuwe jaar maar liefst vijf Fietslabyrinten laten bezorgen op verschillende locaties van Abrona.

Nog meer fietsplezier bij Mooi

Het Fietslabyrint helpt niet alleen om clienten meer te laten bewegen het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe dorpen en steden te ontdekken. Ruben is een paar jaar geleden in New York geweest en fietste nu weer dankzij het Fietslabyrint langs alle bekende plekken.