Hartverwarmende actie van Team Servicedesk Abrona

Een grote verrassing voor Vrienden van Abrona! Vandaag mocht Wilke Sloesarwij een cheque in ontvangst nemen uit handen van het team de Servicedesk.  Ronald en Maarten hebben samen met hun collega’s het initiatief genomen om de opbrengst van oude apparaten zoals laptops en mobieltjes te schenken aan een goed doel.  En laten ze daar bij Vrienden van Abrona nu juist aan het goede adres zijn.  Er zijn diverse opties om het geld aan te besteden. We hebben aan medewerkers van Abrona gevraagd aan welke wens het geld besteed mag worden.

Dit zijn de wensen waarop gestemd kan worden:

De Snoezelruimte van de Kosmos, De Relaxbadkamer van de Zonnelaan en de Reizende Belevenis.

Heb jij een suggestie? Laat het ons weten via vrienden@abrona.nl

 

Ook een leuk idee om een actie te organiseren? Laat het ons weten! Wij denken graag mee.

Recente verhalen Bekijk alles

Fietsen door bekende straten en verre oorden

Dankzij het Fietslabyrint wordt bewegen leuker en maken we de mooiste reizen! Dankzij de gulle giften van onze Vrienden konden we aan het begin van het nieuwe jaar maar liefst vijf Fietslabyrinten laten bezorgen op verschillende locaties van Abrona.

Nog meer fietsplezier bij Mooi

Het Fietslabyrint helpt niet alleen om clienten meer te laten bewegen het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe dorpen en steden te ontdekken. Ruben is een paar jaar geleden in New York geweest en fietste nu weer dankzij het Fietslabyrint langs alle bekende plekken.

Hartverwarmende actie van het Servicedesk Team van Abrona

Vandaag werd Wilke Sloesarwij verrast door de medewerkers van het Servicedesk Team van Abrona.
Uit handen van Ronald en Maarten ontving zij een cheque t.w.v. bijna 2.000 euro.
Het team kreeg de spontane ingeving toen men oude apparatuur zoals laptops en mobieltjes ging verkopen. De opbrengst moest een goede bestemming krijgen.
En daar zijn ze bij de Vrienden van Abrona aan het goede adres.