Thank you for the music!

Johan kan geen noot lezen maar speelt alles uit zijn hoofd. Hij trakteert regelmatig op een concert. Hij had een grote wens: “Ik wilde zo graag mijn eigen keyboard hebben om thuis ook muziek te kunnen maken. Ik word daar zo rustig van.” Die droom kwam uit. Johan hoefde niet elke keer meer naar de afdeling muziek om te gaan spelen maar kan nu op elk moment een heerlijk deuntje spelen.  Wist je trouwens dat hij ook goed kan zingen?

Onlangs heeft Johan een optreden gegeven op locatie Orionplein. Deze locatie vierde een feestje omdat zij corona vrij waren. Er werden pannenkoeken gebakken en  Johan speelde de sterren van de hemel.
Bekijk (en luister) hier naar de muziek van Johan:

Recente verhalen Bekijk alles

De bedfiets maakt behandeling op bed mogelijk

De afdeling fysiotherapie heeft de afgelopen anderhalf jaar te maken met een toename van cliënten die vanwege Corona op de IC hebben gelegen of een hoop mobiliteit hebben ingeleverd door quarantaine periode thuis. We zien dat hierdoor de mobiliteit afneemt. Ook de loopvaardigheid, staande transfers, kracht in het gehele lichaam is hierdoor afgenomen.

Ontmoetingstuin Kockengen een succes!

In 2021 zijn we gestart met een crowdfundingsactie 'samen-voor-de-buurt' in samenwerking met de Regiobank Kockengen. Dit leverde heel veel donaties op maar bovenal heel veel lieve betrokken reacties van inwoners uit het dorp. Eind november wordt de tuin feestelijk geopend en dan is heel de buurt van harte welkom!

Johan: “Thank you for the music”

Johan kan niet zonder muziek. Hij droomde al jaren van een eigen keyboard.
Eindelijk is zijn wens uitgekomen en kan thuis op alle momenten van de dag spelen.
Muziek is belangrijk voor Johan, het helpt hem door moeilijke tijden heen. Ook heeft Johan ontdekt dat hij andere mensen blij kan maken als hij komt spelen.