Vacature bestuurslid fondsenwerving Stichting Vrienden van Abrona

Van betekenis zijn voor andere mensen en ondertussen als fondsenwerver/marcom-adviseur bestuurlijke ervaring opdoen? Dat kan als bestuurslid van Vrienden van Abrona! Het kost je gemiddeld zes uur per maand en je geeft ongelooflijk veel ervoor terug! Want mensen met een verstandelijke beperking krijgen weliswaar zorg vergoed, maar niet de dingen die het leven net iets leuker maken. Daarom is er stichting Vrienden van Abrona. Wij werven fondsen, zoeken donateurs en beoordelen ingediende wensen. Zo proberen we met elkaar de wereld een stukje mooier en inclusiever te maken. Kom je ons bestuur versterken?

Recente verhalen Bekijk alles

Fietsen door bekende straten en verre oorden

Dankzij het Fietslabyrint wordt bewegen leuker en maken we de mooiste reizen! Dankzij de gulle giften van onze Vrienden konden we aan het begin van het nieuwe jaar maar liefst vijf Fietslabyrinten laten bezorgen op verschillende locaties van Abrona.

Nog meer fietsplezier bij Mooi

Het Fietslabyrint helpt niet alleen om clienten meer te laten bewegen het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe dorpen en steden te ontdekken. Ruben is een paar jaar geleden in New York geweest en fietste nu weer dankzij het Fietslabyrint langs alle bekende plekken.

Hartverwarmende actie van het Servicedesk Team van Abrona

Vandaag werd Wilke Sloesarwij verrast door de medewerkers van het Servicedesk Team van Abrona.
Uit handen van Ronald en Maarten ontving zij een cheque t.w.v. bijna 2.000 euro.
Het team kreeg de spontane ingeving toen men oude apparatuur zoals laptops en mobieltjes ging verkopen. De opbrengst moest een goede bestemming krijgen.
En daar zijn ze bij de Vrienden van Abrona aan het goede adres.