Ontmoetingstuin Kockengen is een succes!

In 2021 zijn we gestart met een crowdfundingsactie ‘samen-voor-de-buurt’ in samenwerking met de Regiobank Kockengen. Dit leverde heel veel donaties op maar bovenal heel veel lieve betrokken reacties van inwoners uit het dorp. In verband met corona en de bijbehorende maatregelen is het nog onbekend wanneer de tuin feestelijk geopend gaat worden.

Een prachtig initiatief van bewoners van woonvoorziening Kockengen om van de groenstrook een ontmoetingsplek te maken waar je elkaar kunt ontmoeten in een prachtige tuin met schommels en picknickbank.

Recente verhalen Bekijk alles

De bedfiets maakt behandeling op bed mogelijk

De afdeling fysiotherapie heeft de afgelopen anderhalf jaar te maken met een toename van cliënten die vanwege Corona op de IC hebben gelegen of een hoop mobiliteit hebben ingeleverd door quarantaine periode thuis. We zien dat hierdoor de mobiliteit afneemt. Ook de loopvaardigheid, staande transfers, kracht in het gehele lichaam is hierdoor afgenomen.

Ontmoetingstuin Kockengen een succes!

In 2021 zijn we gestart met een crowdfundingsactie 'samen-voor-de-buurt' in samenwerking met de Regiobank Kockengen. Dit leverde heel veel donaties op maar bovenal heel veel lieve betrokken reacties van inwoners uit het dorp. Eind november wordt de tuin feestelijk geopend en dan is heel de buurt van harte welkom!

Johan: “Thank you for the music”

Johan kan niet zonder muziek. Hij droomde al jaren van een eigen keyboard.
Eindelijk is zijn wens uitgekomen en kan thuis op alle momenten van de dag spelen.
Muziek is belangrijk voor Johan, het helpt hem door moeilijke tijden heen. Ook heeft Johan ontdekt dat hij andere mensen blij kan maken als hij komt spelen.