Wensen van cliënten

Er zijn geen resultaten gevonden voor deze selectie.
100%
gedoneerd: € 3.000 • doel: € 3.000

Zomerfeest Valkenier

Wat hebben de bewoners van de Valkenier zin in een feestje! Twee jaar lang was dit door de corona beperkende maatregelen niet mogelijk.
Niets is fijner dan elkaar te kunnen ontmoeten en samen met familie en vrienden feest te kunnen vieren.
Daarom organiseert de Valkenier op 23 september een zomerfeest. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar lieve Vrienden die een steentje bij willen dragen.

61%
gedoneerd: € 29.000 • doel: € 47.500

Meer bewegen dankzij het Fietslabyrint

Een fietslabyrint biedt naast beweging ook een fietsbeleving voor mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen. Wil je door Utrecht fietsen? Stap maar op de fiets? liever door de straten van Milaan fietsen? Geen probleem! Met de knoppen links en rechts biedt de fiets ook nog de mogelijkheid om bepaalde bezienswaardigheden te bezichtigen onderweg. Zo wordt bewegen steeds leuker!

100%
gedoneerd: € 6000 • doel: € 6000

Snoezelkar voor de Valkenier

Voor de cliënten van de Valkenier ( woningen en activiteitencentrum) zou een mobiele snoezelkar ideaal zijn. De snoezelkar zit vol met materialen die bijdragen aan de zintuigelijke activering. Het is een aanvulling op het activiteitenaanbod op de Valkenier.

0%
gedoneerd: € 0 • doel: € 1000

Dieren op bezoek

De bewoners van Orionplein zijn dol op dieren. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan op de woning. Daarom willen we de dieren naar Orionplein halen. Het zou zo fijn zijn als we 1 x per maand de bewoners kunnen trakteren op een bezoekje van een paar honden, katten en konijnen.

100%
gedoneerd: € 3500 • doel: € 3500

Relax stoel Uranushof

Een relax stoel is een extra comfortabele stoel waar clienten tot rust kunnen komen. Deze stoel heeft ook een sta-op functie om gemakkelijk op te staan. Zeker voor bewoners die wat moeilijker ter been zijn komt dat goed van pas.

0%
gedoneerd: € 0 • doel: € 24000

Snoezelbadkamer

Een badkamer is meer dan alleen een plek om je te kunnen wassen. Juist voor mensen met een verstandelijke beperking is het fijn een plek te hebben waar je kunt ontspannen en tot jezelf te komen. Door de juiste materialen, kleuren en geuren te gebruiken creëer je sfeer die past bij de behoefte van de cliënten.

100%
gedoneerd: € 2500 • doel: € 2500

Tractor reparatie

De tractor op zorgboerderij de Bossewaard (Cothen) is kapot! Er is geen geld voor reparatie. Diverse grote klussen kunnen nu niet worden uitgevoerd. Gelukkig willen een aantal familieleden en buren zich inzetten om de tractor te repareren. Hiervoor hebben zij wel vervangende onderdelen nodig. Een financiële bijdrage is meer dan welkom!

100%
gedoneerd: € 500 • doel: € 500

Wens van de maand

Uitje naar de Efteling!

Wat een pittig jaar is het geweest voor de groep bewoners van de Laakermaat. In verband met corona mochten clienten geen bezoek ontvangen en zijn diverse clienten en begeleiders ziek geworden. Ook zijn er nieuwe clienten gekomen. Om elkaar beter te leren kennen zouden ze graag naar de Efteling willen. Ze kijken er enorm naar uit!

100%
gedoneerd: € 6000 • doel: € 6000

Tuinkas Valkenier

Door een flinke storm is de kas van de Valkenier kapot gewaaid.
De cliënten missen de werkzaamheden in de kas heel erg en kijken er naar uit om straks weer tomatenplantjes te zien groeien.
Ze zouden heel graag een kas willen om van de oogst samen een heerlijk soepje te kunnen maken!

100%
gedoneerd: € 10000 • doel: € 10000

Bed-fiets (revalidatie)

Een bed fiets is van groot belang als je noodgedwongen veel tijd op bed doorbrengt.
Na een revalidatie, bijvoorbeeld na een covid infectie is het belangrijk dat armen en benen spierkracht opbouwen. De bedfiets biedt uitkomst door op bed te kunnen blijven liggen en toch te trainen.

100%
gedoneerd: € 10000 • doel: € 10000

Ontmoetingstuin

De cliënten en begeleiders hebben een plan bedacht om van de strook grond naast de woonvoorziening een plek te maken waar de cliënten en buurtgenoten samen kunnen komen.
Ze willen graag een tuin met een schommel, picknickbank en mooie beplanting. Zo ontstaat er een mooie plek waar iedereen welkom is om een praatje te komen maken of te schommelen.

100%
gedoneerd: € 28.000 • doel: € 28.000

Belevenistafels/koffers

Belevenistafels/koffers zijn interactieve schermen en bieden veel afleiding en educatie mogelijkheden voor clienten van Abrona.
Tijdens een proef periode is gebleken dat deze materialen heel goed aansluiten bij de behoefte aan ontspanning en educatie.
Je kunt met een groep een spel doen maar individueel foto's of filmpjes bekijken.