100%
gedoneerd: € 10000 • doel: € 10000 Doneer nu

Ontmoetingstuin

Ontmoetingstuin Kockengen

“Tijdens de corona periode kwamen we erachter hoe belangrijk ontmoeting is.”

Een tuin voor de buurt!

De Waterlelie is een fijne plek om te wonen, een thuis waar je jezelf mag zijn, kunt groeien en geloven. Het is een woning midden in de samenleving waar je ook leert hoe je iets voor een ander kunt betekenen.
De cliënten en begeleiders hebben een plan bedacht om van de strook grond naast de woonvoorziening een plek te maken waar de cliënten en buurtgenoten samen kunnen komen om te spelen, bewegen en een praatje te kunnen maken met elkaar.

In de ontmoetingstuin willen we naast een grote schommel en een picknicktafel ook beplanting aanbrengen met aantrekkelijke bloeiers gecombineerd met siergrassen. De tuin krijgt een open karakter en de buurt zal weten dat iedereen welkom is in deze tuin. Zo kan deze plek een samenbindende factor zijn voor de buurt. Dit gunnen wij onze cliënten, maar ook onze buurtgenoten. Juist door alle gevolgen van de corona epidemie komen we erachter wat het is om veel tijd binnen door te moeten brengen en om veel alleen te zijn.

De bewoners van de Waterlelie hebben de tuin al onkruidvrij gemaakt en kunnen niet wachten om deze plek in te gaan richten. Draag ook je steentje bij en help mee om dit project tot een succes te maken.

 

 

Meest recente wens Bekijk alles

100%
gedoneerd: € 1900 • doel: € 1900

Een televisie voor de kantine van de Kosmos

Samen een filmpje kijken, of alleen even tot rust komen met mooie beelden.
Een televisie in de Kosmos biedt veel mogelijkheden voor de nieuwe kantine van de Kosmos.
De kantine is de ontmoetingsplek voor heel veel clienten en dan is samen voetbal kijken super gezellig.