65%
gedoneerd: € 23.000 • doel: € 35.500 Doneer nu

Relax badkamer

Een Snoezelbadkamer is meer dan alleen maar badderen!

Een snoezelbadkamer biedt cliënten de mogelijkheid om zich even te kunnen ontspannen. Door de ruimte zo in te richten met materialen en gebruik te maken van geuren en kleuren kan er ingespeeld worden op de behoefte van de verschillende cliënten. Het speciale snoezelbad heeft diverse functies zoals bubbels en verlichting die een positief effect hebben op het welbevinden van de bewoners.

Ontspannen in de badkamer

Begeleider Chris Wennekers: “Voor veel cliënten op de zonnelaan is de drempel om een activiteit buiten de woonvoorziening te doen al gauw te hoog. Cliënten zijn hierdoor vaak op hun appartement of op de groep. Hierdoor is er meer loze tijd waarvoor vaak probleemgedrag ontstaat. Om op de zonnelaan iets anders aan te bieden dan alleen de woonkamer en hun eigen appartement zou een mooie ontwikkeling zijn. Een andere omgeving zoals de snoezelbadkamer nodigt vaak uit tot ander (positief) gedrag.”

De Vrienden van Abrona steunt projecten waarbij er geïnvesteerd wordt in extra aandacht en middelen voor cliënten.
Ook voor dit snoezel-project is uw bijdrage van harte welkom!

Meest recente wens Bekijk alles

0%
gedoneerd: € 0 • doel: € 21.400

De Reizende Belevenis

Een dagje uit of een bezoek aan het theater is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Een grote groep cliënten van Abrona kan door hun beperking er niet op uit.
Daarom organiseert Abrona een Belevenis aan huis zodat cliënten op die manier kunnen genieten van bijvoorbeeld muziek en theater.
Trakteer de cliënten op een Belevenis en geef een beetje kleur aan hun dag!