33%
gedoneerd: € 5.000 • doel: € 15.000 Doneer nu

Sportruimte Planetenlaan

Inpandige Sportruimte

Bewegen is niet alleen heel belangrijk maar ook leuk! Voor bewoners van de Planetenlaan is het alleen niet mogelijk om dit buiten de deur te organiseren. Daarom wordt een inpandige sportruimte ingericht zodat de bewoners zelf kunnen kiezen wanneer zij willen gaan sporten.

Van separeerruimte naar sportruimte

De separeerruimte stond al enige tijd leeg. Het team heeft samen met de bewoners een plan bedacht om deze ruimte in te richten als sportruimte. Op de Planetenlaan kunnen de spanningen nogal eens oplopen. Het is een gesloten setting waarbij de bewoners weinig opties hebben om stressvolle situaties te ontlopen want naar buiten gaan is niet mogelijk. Hoe fijn is het dan om een plek te hebben waar je kan sporten!

De bewegingsagogen en fysiotherapeuten zijn actief betrokken bij dit project en zullen ook de begeleiders en bewoners ondersteunen door bijvoorbeeld gepersonaliseerde trainingsschema’s te maken en stimuleren om het sporten te verwerken in de dagprogramma’s

Meest recente wens Bekijk alles

3%
gedoneerd: € 1500 • doel: € 50000

Beweeg en Beleeftuin Uranushof

Een tuin om lekker te kunnen bewegen en waar iets te beleven valt! Dat is de grootste wens van de cliënten van Uranushof.
Nu ligt er een enorm groot grasveld achter de woning waar niets mee wordt gedaan.
Iedereen had wel een eigen wens voor in de tuin van beweegtoestellen tot moestuintjes.
Er wordt naar uitgekeken om straks meer buiten te zijn, vaker te bewegen en meer plezier te ervaren.