Steun met een gift

Elke bijdrage is welkom. Kies de manier die bij je past.

Online doneren

Help ons wensen te financieren. Doneer gemakkelijk en snel online.

Belastingvrij schenken

Met een periodieke schenking van een vast bedrag van vijf jaar of langer steun je de Vrienden van Abrona en profiteer je van een belastingvoordeel. Een periodieke schenking is namelijk volledig aftrekbaar.  De Vrienden van Abrona profiteren mee want wij zijn verzekerd van jouw steun voor minimaal vijf jaar.

Hoe kan ik het regelen?

  1. Vul de schenkingsovereenkomst in. 
  2. Wil je dat de bijdrage automatisch wordt afgeschreven? Vul dan ook deze betalingsvolmacht in. 
  3. Stuur de ingevulde formulieren in tweevoud aan ons op per post (zonder postzegel);
    Stichting Vrienden van Abrona Antwoordnummer 52, 3712 XA Huis ter Heide of per mail; Vrienden@abrona.nl
  4. Je ontvangt een getekend exemplaar van ons retour.

Heb je nog vragen over belastingvrij schenken? Neem contact op met Wilke Sloesarwij 06-46194514 of mail je vraag naar vrienden@abrona.nl

Geld overmaken

Het bankrekeningnummer (IBAN) van de Vrienden van Abrona is NL22 RABO 0375 2955 69

Nalaten

Draag je de cliënten van Abrona een warm hart toe? Heb je er al eens over gedacht om de Vrienden van Abrona als goed doel op te nemen in je testament?  Een laatste donatie of (een deel van) je nalatenschap kan ingezet worden om cliënten een betere en prettige leefomgeving te geven. Ook na je overlijden kun je zo van betekenis zijn voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wil je meer weten over nalaten of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Wilke Sloesarwij (06-46194514) of stuur een mail naar vrienden@abrona.nl

Vrienden van Abrona heeft een ANBI status en hoeft daardoor geen belasting te betalen over een erfdeel of legaat.

Nalaten aan een goed doel zoals Vrienden van Abrona is alleen mogelijk via een testament dat door een notaris is opgesteld. Een zelfgeschreven verklaring is onvoldoende. Voor een juiste afhandeling bij de notaris is het van belang de officiële gegevens op te nemen:

Stichting Vrienden van Abrona
KvK-nummer: 30148447
RSIN-nummer: 806691116
Postadres: Sterrenberglaan 6, 3712 XA Huis ter Heide
E-mail: vrienden@abrona.nl
Hoofdthema: Vergroten van maatschappelijk draagvlak en middelen verstrekken aan clienten van Abrona met een verstandelijke beperking
Bankrekening: NL22RABO 0375 29 5569

Word vrijwilliger

Voor cliënten ben je als vrijwilliger speciaal. Want je kiest ervoor om jouw vrije tijd in te zetten. Je bent een belangrijke schakel en draagt bij tot meer contacten en mogelijkheden voor cliënten om mee te doen in de samenleving. Bij Abrona werken we met vrijwilligers om extra aandacht en activiteiten aan te bieden die het welzijn van cliënten bevorderen.

Wij hebben veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. De vragen van cliënten zijn ons uitgangspunt. Door de diversiteit aan vragen kunnen we diverse vormen van vrijwilligerswerk aanbieden.

Neem een kijkje op de website van vrijwilligerswerk Abrona