Zomerfeest bij de Valkenier

Eindelijk was het weer mogelijk om familie en vrienden te ontmoeten. We hebben met elkaar een heerlijke middag beleefd.  Samen spelletjes doen, naar muziek luisteren of meedoen met een optreden van de Lachende Zon.

Wat hebben we er naar uit gekeken om na corona weer leuke activiteiten te organiseren. Iedereen was super enthousiast. Er was genoeg te beleven op het plein van de Valkenier.  We hebben gesmuld van de lekkere pannenkoeken. Was het maar elke dag zo’n feest!

Recente verhalen Bekijk alles

Fietsen door bekende straten en verre oorden

Dankzij het Fietslabyrint wordt bewegen leuker en maken we de mooiste reizen! Dankzij de gulle giften van onze Vrienden konden we aan het begin van het nieuwe jaar maar liefst vijf Fietslabyrinten laten bezorgen op verschillende locaties van Abrona.

Nog meer fietsplezier bij Mooi

Het Fietslabyrint helpt niet alleen om clienten meer te laten bewegen het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe dorpen en steden te ontdekken. Ruben is een paar jaar geleden in New York geweest en fietste nu weer dankzij het Fietslabyrint langs alle bekende plekken.

Hartverwarmende actie van het Servicedesk Team van Abrona

Vandaag werd Wilke Sloesarwij verrast door de medewerkers van het Servicedesk Team van Abrona.
Uit handen van Ronald en Maarten ontving zij een cheque t.w.v. bijna 2.000 euro.
Het team kreeg de spontane ingeving toen men oude apparatuur zoals laptops en mobieltjes ging verkopen. De opbrengst moest een goede bestemming krijgen.
En daar zijn ze bij de Vrienden van Abrona aan het goede adres.