Zo blij met de kas!

In 2018 heeft Hofstede Ruwinkel een prachtige tuinkas gekregen o.a. mogelijk gemaakt door aannemersbedrijf VIOS

Begeleider Evelien:

We gebruiken de kas intensief! In het voorjaar en zomer als orangerie, waar je thee of koffie kan drinken en genieten van de tuin. In het najaar en winterperiode hebben we ons stekmateriaal daar staan, zoals Geranium en zaaigoed afrikanen e.d. Bouwbedrijf Vios is welkom om in het voorjaar langs te komen om te genieten van onze kas en tuin.

Recente verhalen Bekijk alles

Duofiets voor locatie Zuiderbreedte

Dankzij een gift van DDM demontage B.V. kon locatie Zuiderbreedte een prachtige fiets aanschaffen. Inmiddels zijn er al heel wat kilometers afgelegd in de omgeving van De Meern.

Super gezellig feest bij De Valkenier

Wat een top feest hebben we beleefd met elkaar bij de Valkenier. Eindelijk weer een ontmoeting met familie, cliënten en bewoners.
Er was zoveel te doen op het plein! Een ballonnenclown, spelletjes, schmink, goochelaar en een optreden van theater de Lachende Zon.
Aan het eind van de middag werden we getrakteerd op pannenkoeken of patat. Dank je wel aan iedereen die dit feest mogelijk heeft gemaakt

Jubileumjaar Abrona in 2023

In 2023 bestaat Abrona en de Vrienden van Abrona 25 jaar. Om dit te vieren willen we de clienten van Abrona extra in het zonnetje zetten. Daarvoor kunnen we nog wel wat hulp gebruiken!
Heb je een goed idee hoe de clienten kunnen verrassen? Laat het ons weten!