Relaxen op de Zonnelaan

Dankzij jullie gulle donaties hebben de cliënten op de Zonnelaan een nieuwe ruimte om heen te gaan, waar zij kunnen relaxen!

Veel van de cliënten op de Zonnelaan kunnen niet zonder begeleiding naar buiten gaan om activiteiten te doen. Daarom zijn er extra activiteiten georganiseerd waar cliënten zelf uit kunnen kiezen. Zo is er een beweegruimte waar cliënten gebruik kunnen maken van het Fietslabyrint. Met de komst van de relax-badkamer hebben de cliënten een ruimte waar ze naar toe kunnen gaan om tot rust te komen.

Er staat een speciaal bad waar cliënten gemakkelijk in- en uit kunnen stappen. In de ruimte hangt een lichtgevende sterrenhemel. Er kan muziek worden aangezet en een projector zorgt voor rustgevende beelden. Er kan gekozen worden voor heerlijke geuren. In het bad zelf drijven lichtgevende elementen en .. er zijn bubbels!

Begeleider Najara:

De cliënten genieten echt wanneer ze in bad zitten, en komen ook tot rust!

Recente verhalen Bekijk alles

Meer ontspanning op de Zonnelaan dankzij de relaxbadkamer

De cliënten genieten echt wanneer ze in bad zitten en komen ook tot rust!

Fietsen door bekende straten en verre oorden

Dankzij het Fietslabyrint wordt bewegen leuker en maken we de mooiste reizen! Dankzij de gulle giften van onze Vrienden konden we aan het begin van het nieuwe jaar maar liefst vijf Fietslabyrinten laten bezorgen op verschillende locaties van Abrona.

Nog meer fietsplezier bij Mooi

Het Fietslabyrint helpt niet alleen om clienten meer te laten bewegen het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe dorpen en steden te ontdekken. Ruben is een paar jaar geleden in New York geweest en fietste nu weer dankzij het Fietslabyrint langs alle bekende plekken.