Vaker Snoezelen dankzij het STAG

Elly en Marc van stichting aanvullende gezondheidszorg Stichtse Vecht (STAG)  zijn een kijkje komen nemen op de Valkenier. Zij waren heel erg benieuwd naar de Snoezelkar. Het STAG heeft deze kar financieel mogelijk gemaakt net als de tuinkas die een paar jaar geleden geschonken is en waar nog elke dag met veel plezier in wordt gewerkt.

De Valkenier heeft diverse woningen en een groot activiteitencentrum voor participatie.  Gedurende de dag worden er activiteiten aangeboden die passen bij de mogelijkheden van de cliënten. Op veel groepen wordt ook zintuigelijke activering aangeboden. Het heeft een positief effect op  cliënten wanneer je werkt met muziek, geuren, licht en projecties. De mobiele Snoezelkar heeft dit allemaal ‘aan boord’. Doordat de kar verplaatsbaar is kan er op heel veel momenten en door verschillende groepen gebruik van worden gemaakt.

 

 

 

 

 

 

.

Recente verhalen Bekijk alles

Meer ontspanning op de Zonnelaan dankzij de relaxbadkamer

De cliënten genieten echt wanneer ze in bad zitten en komen ook tot rust!

Fietsen door bekende straten en verre oorden

Dankzij het Fietslabyrint wordt bewegen leuker en maken we de mooiste reizen! Dankzij de gulle giften van onze Vrienden konden we aan het begin van het nieuwe jaar maar liefst vijf Fietslabyrinten laten bezorgen op verschillende locaties van Abrona.

Nog meer fietsplezier bij Mooi

Het Fietslabyrint helpt niet alleen om clienten meer te laten bewegen het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe dorpen en steden te ontdekken. Ruben is een paar jaar geleden in New York geweest en fietste nu weer dankzij het Fietslabyrint langs alle bekende plekken.